Underhåll av din webbplats

Vi har koll på er webbplats och att allt fungerar som det ska. Du kan känna dig trygg med att din WordPress webbplats alltid är uppdaterad efter senaste standard.

Därför WP-service (WordPress-service)

Med WP-service genom oss blir vi er byrå som finns tillgänglig för er när ni har frågor och behöver hjälp. Vi tar hand om alla nödvändiga saker för att er webbplats ska fungera. Med en webbplats i WordPress är det viktigt att de olika versions-uppdateringarna görs för att sidan ska följa med utvecklingen och förbli säker. Vi sköter dessa uppdateringar åt er.

I vår service ingår det att vi säkerställer driften och håller koll på att sidan laddar snabbt, är uppe, ej utsätts för hacking. Eftersom vi tar löpande backup på er webbplats och filer, kan vi återställa dessa.

Om ni skulle utsättas för ett angrepp återställer vi er sida utan kostnad. Samma sak gäller om ni råkar göra fel vid uppdatering och det resulterar i fel på sidan.

Lämna ett svar