Kreativitet är hjärtat i alla våra projekt

E-handel & Webbutik

E-handeln har ökat kraftigt under de senaste åren och särskilt under 2021 såg vi en stor expansion av onlineköp.

E-handel

De flesta fysiska butiker har även utökat sin verksamhet online eller helt och hållet gått över till att sälja på nätet då man når ut till en större publik och markyta, samt att man slipper dyra hyror för butikslokaler.

Vill du också driva en webbutik? Vi hjälper dig att sätta upp din e-handel! Vi skapar en välkomnande webbutik och ser till att användarvänligheten är på topp och att besökare lätt hittar det de letar efter.

Vi utformar er e-handel

account_balance
account_balance

Integration mot affärssystem

 
mobile_friendly
mobile_friendly

Mobila anpassningar

 
build
build

Utformar design och verktyg för att underlätta er verksamhet

 
wysiwyg
wysiwyg

Hitta rätt lösning och program för er verksamhet

 
fact_check
fact_check

Servar e-handel för att hålla den aktuell

 
local_grocery_store
local_grocery_store

Lösningar för att öka försäljning

 

Vilka lösningar finns det?

magneto
woocommerce
opencart

E-handelsplattformar

Magento

Magento Commerce bygger på open source och är en fullskalig e-handelsplattform som inte har några begränsningar. Magento används till största del när man vill vidareutveckla sin redan väletablerade verksamhet med fler och mer avancerade funktioner.

WooCommerce

Bland det största programmen för e-handel finner vi WooCommerce. Lättintegrerat med breda funktioner med allt från försäljning till sökoptimering. WooCommerce är en enkel plattform att arbeta i och har breda funktioner när det kommer till vilken typ av sida man vill skapa. Det gäller allt från enkla temabaserade till mer avancerade hemsidor som är speciellt skräddarsydda.

Shopify

Vi bygger hemsidor med Shopify för kunder som vill ha en lättadministrerad hemsida med enkelt underhåll och snyggt gränssnitt. Shopify har ett brett utbud av funktioner för den enkla e-handelssidan.

Opencart

Likt Shopify, har Opencart över 13 000 moduler och teman att erbjuda för att starta, växa och utöka sitt företag. Det finns teman för nästan alla sektorer, serviceintegrationer, betalningsleverantörer, leveransmetoder, sociala medier, marknadsföring, redovisning, rapportering, försäljning, språkpaket och mycket annat.

Vi jobbar med flera olika betalningslösningar för e-handel och anpassar efter önskemål.

paypal
stripe
swish
klarna