Kreativitet är hjärtat i alla våra projekt

E-handel Göteborg

E-handeln har ökat kraftigt under de senaste åren och särskilt under 2021 såg vi en stor expansion av onlineköp.

E-handel Göteborg

Kompletta lösningar för framgångsrik E-handel, Hos Web 7 får du en grafiskt tilltalande, sökmotorvänlig webbutik med mycket hög funktionalitet och smidig administration.

Starta en webbutik eller utveckla din befintliga e-handel

Web 7 erbjuder kompletta lösningar för alla typer av e-handel. Oavsett om du är en stor eller liten e-handlare, har försäljning till konsument eller B2B, försäljning till andra länder etc så kan Web 7 hjälpa dig att lyckas med din e-handelssatsning. När du startar din webbutik hos oss, ingår allt du behöver för att kunna börja sälja.

Funktionalitet – Kopplingar – Flexibilitet

Butiken innehåller redan i grundutförande massvis med funktionalitet som dels syftar till att ge dig verktyg för bästa möjliga försäljning men även intern administrativ effektivitet. Utöver detta har vi ett stort antal kopplingar till system som sammankopplade med webbutiken ger dig ett optimalt och effektivt flöde. Vi har färdiga kopplingar till en mängd olika betallösningar, logistik och affärssystem, prisagenter och marknadsplatser. Vi kan även skräddarsy din webbutik, både internt och externt så att den passar din verksamhet perfekt utifrån dina önskemål och behov och ger dig fördelar på marknaden! Se funktionsöversikt.

Lönsam digital marknadsföring

Vill du att vi jobbar aktivt tillsammans med dig med digital marknadsföring för ökad försäljning och lönsamhet? Web 7 kan hjälpa dig synas när potentiella kunder söker efter just de produkter eller tjänster som du erbjuder!

Web 7 har en egen avdelning för digital marknadsföring. Vårt fokus ligger på relevant och kostnadseffektiv synlighet online som skall vara lönsam för dig. Vi erbjuder olika marknadsföringspaket inom Sökmotoroptimering, Google Ads och Facebook-annonsering.

Vilka lösningar finns det?

magneto
woocommerce
opencart

E-handelsplattformar

Magento

Magento Commerce bygger på open source och är en fullskalig e-handelsplattform som inte har några begränsningar. Magento används till största del när man vill vidareutveckla sin redan väletablerade verksamhet med fler och mer avancerade funktioner.

WooCommerce

Bland det största programmen för e-handel finner vi WooCommerce. Lättintegrerat med breda funktioner med allt från försäljning till sökoptimering. WooCommerce är en enkel plattform att arbeta i och har breda funktioner när det kommer till vilken typ av sida man vill skapa. Det gäller allt från enkla temabaserade till mer avancerade hemsidor som är speciellt skräddarsydda.

Shopify

Vi bygger hemsidor med Shopify för kunder som vill ha en lättadministrerad hemsida med enkelt underhåll och snyggt gränssnitt. Shopify har ett brett utbud av funktioner för den enkla e-handelssidan.

Opencart

Likt Shopify, har Opencart över 13 000 moduler och teman att erbjuda för att starta, växa och utöka sitt företag. Det finns teman för nästan alla sektorer, serviceintegrationer, betalningsleverantörer, leveransmetoder, sociala medier, marknadsföring, redovisning, rapportering, försäljning, språkpaket och mycket annat.

Vi jobbar med flera olika betalningslösningar för e-handel och anpassar efter önskemål.

paypal
stripe
swish
klarna