Köksspecialisten i Stockholm AB

Köksspecialisten i Stockholm AB
Köksspecialisten i Stockholm AB

Projektets detaljer

Uppdrag:
Design, sökmotoroptimering, marknadsföring, webb, sociala medier.
Företag:
Köksspecialisten i Stockholm AB
Webbsida:
www.koksspecialisten.se

Företaget

Vi är ett team som har jobbat med kök och renoveringar under lång tid. Alla har vi våra specialiteter och när vi lägger ihop allting så får du den allra bästa köksrenoveringen som finns. Framför allt så kan du lita på att jobbet blir väl utfört, vi är kända för att alltid hålla en hög kvalitet.

Vårt härliga team har stor erfarenhet av olika sorters kök, både stora och små. Det finns få saker vi inte redan träffat på, och vi är redo för det mesta. Tillsammans ser vi till att du får dina drömmars kök, det ska bli precis som du vill ha det.

Om du inte är riktigt säker på hur du ska kunna uppfylla dina drömmar så kan vi visa dig flera olika lösningar innan du slutligen bestämmer dig. Resten tar vi hand om, så att du slutligen kan börja använda ditt nya kök.

Det kan löna sig att satsa på kvalitet i köket, rummets natur är sådan att saker och ting lätt slits. Med ett bra kök så kan man klara sig i många år utan att behöva fundera på ytterligare en renovering.

Det är vanligt att man har helt öppna skåp där man exponerar sitt porslin och det är viktigt med trämaterial som förstärker kopplingen till naturen. Är du mera nyfiken på ett traditionellt kök så får du ett ljust kök med stora ytor som är bra för matlagning. Det klassiska kökets stil kan med lätthet blandas ihop med det traditionella köket. Det blir en spännande kombination. Köksspecialisten i Stockholm AB