Vi är specialiserade på att designa och utveckla webbplatser

Web 7 Webbyrå – webbdesign i Stockholm

Vi skapar webbplatser åt företag och organisationer och har lång erfarenhet av webbdesign i flera olika nischer.

Webbdesign av er webbplats

När du bokar ett möte med Web 7 Webbyrå får du träffa vår webbdesigner för att presentera och förmedla just din idé och dina tankar bakom din webbplats.

Tillsammans går vi igenom webbplatsen och skapar en behovsanalys. Vilka känslor, intryck eller uppmaningar bör just din kund få när hen besöker er sida? Vilka funktioner kan vara passande? Hur vill du att kontaktformulär ska se ut eller vill du skapa en webbshop eller en blogg?

Våra webbplatser utmärks av att de är stilrena och snygga och vi vill konvertera besökarna så att ni får nya leads och kunder!

Vi skapar bättre affärer!

På Web 7 Webbyrå ökar vi din digitala närvaro

lightbulb_outline
lightbulb_outline

Planering

Vi hjälper dig med en strategi som resulterar i digital framgång.
laptop_chromebook
laptop_chromebook

Skapa

Vi skapar en framtidssäkrad hemsida som håller högsta kvalitet.

Optimera

Vi hjälper till med löpande optimering för ökad synlighet och lönsamhet.

Ett nära samarbete

Vårt samarbete börjar alltid med ett inledande möte där vi analyserar ert varumärke, era kunder, konkurrenter och de kandidater ni vill attrahera. Nästa steg handlar om produktionsplanering och deadlines. Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder. Vi vill därför gärna att ni är med under hela arbetet. Slutresultatet blir på så sätt nästan alltid bättre. Det blir också lättare för er att påverka processen under designarbetet. Våra kunder har olika behov, några vill ha fortsatt hjälp med drift och underhåll när den nya webbplatsen är på plats. Vad har ni för behov? På Web 7 Webbyrå är vi webbdesigners, formgivare och utvecklare som ser till att din webbplats blir snygg och användarvänlig.

Bra design leder till konverteringar

Det sägs att de webbplatser med högst konverteringsgrad är de som varken överraskar eller får besökaren att behöva fundera. Men om vi bara ger besökaren det de förväntar sig, hur ska vi då hålla deras intresse uppe? Det handlar alltid om en balans mellan att skapa resultat och leverera vacker design som skapar intresse och nyfikenhet.

Faktum är att designen är det första besökaren lägger märke till. Därför är den visuella delen en enormt viktig pusselbit som behöver vara på plats. Det kunden ser är det kunden förväntar sig att få.

Webbdesign uppstår i en process

Vår filosofi är att vi bygger webbplatser som arkitekter bygger byggnader. Först görs skisser och ett skelett. Sedan kommer strategin in i bilden med syfte att hitta bättre kommunikationslösningar. När det är dags för designlösningar och innehåll finns en bra grund att stå på.

Specialister på webbdesign i WordPress

Web 7 Webbyrå är specialister på WordPress och vi skapar våra egna teman – det innebär att vi har 100% kontroll över hur sajten ser ut men också att koden laddas snabbt vilket är en förutsättning för att Google ska ranka sajten högt i sökmotorer.

Designkrav på en modern webbplats

Det finns flera designkrav på en modern webbplats. En modern webbplats ska se bra ut på olika plattformar och anpassa sig efter skärmen (vara responsiv) så att användarna kan läsa informationen från surfplattor eller mobiler. Utöver de rent grafiska aspekterna ska även sökmotorer kunna läsa och indexera webbplatsen så att den får hög synlighet i Google.

Vanligt förekommande frågor kring Webbdesign

 • Vad kostar en hemsida?

  Vi erbjuder skräddarsydda och mobilanpassade hemsidor från endast 8800 kr.

 • Kan jag ändra innehållet själv på min hemsida?

  Självklart! Ni kan själva ändra alla era texter och bilder samt ta bort eller lägga till nya sidor efter behov. Texterna är väldigt enkla att ändra.

 • Vilken plattform är hemsidan byggd på?

  Vi använder WordPress som webbplattform för alla våra hemsidor. Med en marknadsandel på nästan 60% är WordPress den överlägset mest populära webbplattform.

 • Vilka hemsidesfunktioner kan jag jag välja mellan?

  Vi kan erbjuda dig de flesta funktioner som efterfrågas exempelvis:

  • Blogg / Nyheter
  • Bildspel / Bildgalleri / Bildkarusell
  • Nyhetsbrev
  • FAQ – Vanliga frågor och svar
  • Kundcitat
  • Personal
  • Landningssidor
  • Interaktiva kartor
  • Produktsidor för e-handel
  • Filmer
  • Sociala medier

  Med flera…

 • Hur gör man om man behöver extra hjälp?

  Om du behöver extra hjälp, kan du abonnera på vår webb-support. Abonnemanget är inte binande och kostar 2 000 kr/mån. I detta abonnemang ingår uppdatering av din webbsida(bilder & text), felsökning. Vi blir webbansvarig på din webbsida helt enkelt.

Senaste blogginläggen