Vi är specialiserade på att designa och utveckla webbplatser

Webbdesign Hölö

Vi skapar webbplatser åt företag och organisationer och har lång erfarenhet av webbdesign i flera olika nischer.

Webbdesign Hölö

Vi har kompetens och flexibilitet som ger oss möjligheten att erbjuda webblösningar anpassade efter er specifika situation.

Som webbyrå har vi ofta kravet på oss att genom webben öka lönsamheten hos dig som kund. Med våra kunskaper och erfarenheter inom webbdesign, webbutveckling samt affärs- och konceptutveckling bidrar vi inte bara till att ni får en ny bra webbplats. Genom att ta ansvar för hela webbprojektet ser vi även till att ni når de mål ni satt upp.

Oavsett storlek på projektet är det viktigt för oss att kombinera avancerad teknik med ett pedagogiskt tänk. Genom att göra det kan vi erbjuda både enkla och avancerade webblösningar med en hög användarvänlighet.

Webbprojektets olika delar

Första fasen i projektet består av ett möte eller samtal via telefon där ni får berätta vad ni vill ha ut av er nya hemsida. Efter detta tar vi på Web 7 på oss att ta fram en kravspecifikation. När kravspecifikationen är klar får ni också ett pris att förhålla er till. Om ni väljer att tacka ja till offerten börjar vi projektet med ett uppstartsmöte (hos er som kund eller via telefon) för att definiera tidsramar och andra detaljer i projektet.

Responsiv hemsida som anpassar sig

En hemsida ska se snygg ut oavsett om du ser den på mobilen, datorn eller på surfplattan. Därför uppbyggs alla hemsidor i ett system som gör att din hemsida alltid visas på ett snyggt sätt, oavsett vilken enhet du ser den på. Detta kallas att göra hemsidan responsiv – och detta är inkluderat i priset.

Vi skapar bättre affärer!

På Web 7 Webbyrå ökar vi din digitala närvaro

lightbulb_outline
lightbulb_outline

Planering

Vi hjälper dig med en strategi som resulterar i digital framgång.
laptop_chromebook
laptop_chromebook

Skapa

Vi skapar en framtidssäkrad hemsida som håller högsta kvalitet.

Optimera

Vi hjälper till med löpande optimering för ökad synlighet och lönsamhet.

Senaste blogginläggen